Euro Advance bestaat sinds 2000.Wij ondersteunen u als ondernemer of manager bij het uitvoeren van technische projecten in de Bouw. Dit doen wij op basis van onderaanneming met vast personeel. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en zijn opgeleid in diverse disciplines in de bouw.


Hoe komt u aan vakkundig en betrouwbaar personeel?

Wij bieden u de volgende oplossingen en denken graag samen met u over:
• projectplanning
• kostenbesparingen
• groeidoelstellingen
• personeel en planning

Voordelen voor u

Wij hebben de afgelopen vijftien jaar een grote kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van Utiliteit, bouw en installatie techniek. Onze partners zijn toonaangevende aannemers en werken nauw samen in diverse kleine maar ook grootschalige bouwprojecten. Daarnaast hebben we gedegen kennis en hanteren marktconforme prijzen, hierdoor betaalt u nooit teveel. U vindt bij ons oplossingen voor alle fases van het bouwproces.

U kunt bij ons terecht voor medewerkers op zowel uitvoerend als leidinggevend gebied. Voor elke discipline en vakgebied hebben wij de juiste mensen voor u.


Professionaliteit en veelzijdigheid

Vanuit ons kantoor zijn wij in staat snel en resultaat gericht oplossingen uit te werken. Uiteraard zal een oriënterend gesprek met ons allereerst bestaan uit het definiëren van uw specifieke vraag of probleemstelling. Met onze jarenlange ervaring heeft u altijd een gesprekspartner met verstand van zaken.


Medewerkers

De doelstelling van Euro Advance BV is het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de resultaten van onze opdrachtgevers. De organisatie heeft hierbij de volgende prioriteiten gesteld:

• het voorkomen van letsel bij onze medewerkers en bij derden
• het voldoen aan de overeengekomen eisen en wensen van de opdrachtgever
• het voorkomen van belasting van het milieu gedurende de realisatie van projecten

Om aan onze opdrachtgevers te tonen dat we onze doelstelling zullen bereiken hanteren we een gedocumenteerd kwaliteitssysteem. Dit systeem is gebaseerd op de veiligheids-checklist voor aannemers, kortweg VCA. Gezien het brede karakter van deze norm spreken we binnen Euro Advance van een integraal bedrijfszorgsysteem. "Werkzaamheden in één keer goed doen op een zo efficiënt mogelijke wijze" is hetgeen Euro Advance nastreeft.