WAT WIJ DOEN VOOR U

Euro Advance BV is een organisatie die opdrachtgevers ondersteunt bij de uitvoering van technische projecten. Euro Advance heeft zich gespecialiseerd. Wij leveren een totaal pakket van het ontwerp tot de technisch realisatie en uitvoering van het totale project . Hierbij maken wij gebruik van de specialisten binnen ons bedrijf. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt en de wens van zowel bedrijven om als partner flexibel te kunnen opereren, worden in veel gevallen oplossingen geboden door het realiseren van onderaannemings contracten. Hierin wordt exact besproken hoe en door wie het project wordt begeleid en uitgevoerd.

U heeft een interessant project, maar geen personeel om het uit te voeren? tijdelijk te weinig werknemers? Of één van uw medewerkers valt plotseling uit door ziekte? Gelukkig is er een passende oplossing. Euro-Advance is een gespecialiseerd bureau voor de bouwsector. Wij helpen u graag bij het uitwerken, aansturen en uitvoeren van u project op basis van onderaanneming.

MAATWERK

Waar vindt u betrouwbare partner voor u bouwprojecten met goede technisch en gemotiveerd personeel ? Wij hebben gemotiveerde en gediplomeerde vaste werknemers met ruime ervaring in de woningbouw, utiliteit en industrie. Onze medewerkers werken in verschillend organisaties van ziekenhuizen, kantoren tot vliegveld en van utiliteit tot woningbouw projecten.

Door onze diverse disciplines kunt u terecht bij ons voor:

Engineering & werkvoorbereiding
• CAD Tekenaars en werkvoorbereiders
• Bouwkundig Uitvoerders
• Calculatie & werkvoorbereiding

Uitvoering Bouwprojecten
• Installatie monteurs
• Datamonteurs
• infra monteurs G&W

Euro Advance is een allround dienstverlener die staat voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. Voor alle opdrachtgevers zijn wij een stabiele partner die ook op lange termijn voor hen klaar staat. Een belangrijk uitgangspunt van Euro Advance is dat wij nooit een "oplossing van de plank" zullen aanbieden, maar altijd als partner met u een oplossing zullen uitwerken. U weet dan van A tot Z waar u aan toe bent en komt nooit voor verassingen te staan.

MISSIE VISIE

De juiste capaciteit op de juiste plaats op het juiste moment. Onze technische kennis in uw voordeel! Het belangrijkste uitgangspunt is de tevredenheid van de opdrachtgever.